بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به تمام عزیزانی که در این مدت ما را همراهی کرده اند. نظرات، پیشنهادها و انتقادات شما را مطالعه کردیم و از شما متشکریم و امیدواریم که بتوانیم نواقص و کاستی ها را هر چه سریعتر برطرف کنیم. بعضی از خوانندگان محترم خواسته بودنند که عکس های بوکسورهای شائولین ایران را ببینند. شایان ذکر است که بوکسورهای شائولین در تلاش هستند که سریع تر بتوانند عکس های فنی را به سایت  برسانند اما باید بدانید که هدف از این کار صرفا معرفی افراد نیست.بلکه می خواهیم بدانید که برای یادگیری کونگ فوی چینی اصیل نیاز نیست بلیط هواپیما تهیه کنید و به شائولین بروید. هرچند در شائولین کسی را راه نمی دهند.برای یادگیری و تحقیق در مورد این دانش کامل و هنر جنگی باستانی حتما نباید نزد استاد چشم بادامی رفت و شاگردی کرد. کونگ فوی شائولینی در ایران کار می شود که امروزه در خود چین بسیار نایاب است و تقریبا بغیر از استادان سالخورده و با تجربه خود معبد شائولین کسی بر ان احاطه ندارد. البته نکته بسیار مهم که عزیزان باید بدان توجه کنند این است که شائولین ووشو در ایران به طور آزاد کار می شود. باید توضیح داد که شائولین ووشو یا شائولین چوان با بوکس معبد شائولین یا شائولین چی چوان کاملا فرق دارند. هرجا که به ردای زعفرانی و سر تراشیده برخورد کردید گمان نبرید که شائولین چی چوان است . شائولین ووشو بیشتر بر پایه حرکات ورزشی و غیر جنگی است.

چوان ß مشت، بوکس

چی  ß معبد

شاید این سوال به ذهن عزیزان برسد که خود کلمه کونگ فو به چه معنی است؟ معانی نظریات مختلفی تا بحال ارائه شده است:

کونگ فو : مرد دانشمند.          کونگ فو : مرد ماهر.

اما کونگ فو در کلمه به معنای :  کونگ ß انرژی          فو ß زمان

که کونگ فو به معنای زمان انرژی. یعنی حداکثر بهره وری از انرژی در حداقل زمان.

 

"آن محتشم که با زمانه سازگار است سوار بر ارابه برون می رود و آن کس که با زمانه بستیزد به دندان پاره پاره خواهد شد." (سخن استاد)

 

کونگ فو نحوه  بیان خویشتن از زبان حرکات است.همانطور که یک نقاش احساس و تفکرش را نقش می کند یا یک موسیقی دان احساس درونی خود را می نوازد که البته هردوی اینها نوعی کونگ فو است. همچنین کونگ فو یعنی به بهترین شکل انجام دادن کار. بنابراین شریف ترین هنر ها، هنر جنگ است چون با مرگ و زندگی سر و کار دارد و اشتباه در آن گران تمام می شود. پس مرد جنگی چاره ای ندارد مگر آن که کار خود را به بهترین شکل انجام دهد و خودبخود این فریضه در تمام زندگی گسترش پیدا می کند.

پرسیده اند این هنر باستانی با فنون شگفت انگیزش و سلاح هایی مانند : نیزه، شمشیر، پنجه پرنده، قلاب سر ببر و ... به چه کار زندگی مدرن امروزی می آید؟

باید فهمیده باشید شائولین کونگ فو یک ورزش نیست. به طور مثال وقتی شما در فنون شمشیر سیر می کنید، تمرین می کنید دیگر در 24 ساعت شبانه روز شمشیر را با خود حمل نمی کنید ولی روح شمشیر، اراده و تصمیم با شما می ماند و شما به شخصیت استادی که این فنون را در هزاران سال پیش کار می کرده پی می بریدو حتی بدون آن که بخواهید آن استاد در شما زندگی میکند.مثل کسی که شراب

می نوشدو مست می شود. بعد از مستی کوزه شراب را باخود حمل نمی کندوحس مستی با او می ماند.البته شراب اگر شراب باشد مست می کند.گونگ فو به شما می آموزد که چگونه سوار بر زمان شوید. قوانین جریان تغییرات در ماکروکاسموس و میکروکاسموس ( جهان اصغر و اکبر ) از یک قانون تبعیت می کند و اگر بیاموزد که چگونه انرژی خیر را جذب و انرژی شر و منفی را دفع کند زندگی برایش همانند بهشت می شود. چگونه است که در یک زمان و مکان ثابت زندگی دو نفر یکسان نیست؟ برای یکی بهشت و برای دیگری جهنم است؟

سردر دروازه خروجی معبد شائولین بعد از پشت سر گذاشتن امتحانات نوشته اند: گنگ مون )دروازه بهشت) چرا دروازه بهشت؟مگر بوکسور از معبد خارج نمی شود و به میان مردم باز نمی گردد؟ آیا این همان دنیای کثیفی نبود که از آن به معبد وارد شد حال بهشت شده است ؟ چرا ؟ بالاترین درجه در شائولین بازگشت به میان مردم و خدمت به آنان است. چیزی که استادان قلابی هرگز نمی توانند بفهمند.

 

...اما یادگیری کونگ فو نیاز به انگیزه کافی دارد. اگر کسی دلیل واقعی دور و نزدیک کار خود را نداند بی انگیزه و از خود بیگانه خواهد شد و تحت شرایط غیر اجباری از ادامه آن عمل خودداری خواهد کرد. همچنین اگر دلیل را بداند ولی نسبت خود را با آن نداند یا نپذیرد نیز چنان خواهد شد.

هنر عبارت است : از ایجاد هماهنگی مابین مولفه های متضاد یا مباین. شریفترین هنر،  هنر  رزم  است که ضرورت و موقعیت آن را با قدرت و مهارت عجین ساخته اند و چنین است که خود، خود را حفظ، کامل و متعالی می گرداند. چون ماری که خود را بارور می سازد و دم در دهان دارد و چون ققنوس که از آتش پر خود تولید مثل می کند. ( اولی مصداق ضرورت و قدرت و دومی مصداق مهارت و موقعیت است )

 

 

 


 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد